* Huhtikuussa jalkoja hemmotellaan ja valmistellaan kesää kohti.
Tarjouksessa perinteinen jalkahoito 45€ (52€), jossa jalat saavat lämpimän kylvyn, kynnet ja kynsinauhat siistitään, kovettumat poistetaan, jalat hierotaan ja lakataan halutessasi (meiltä voit ostaa lakan 12€).

* Pääsiäsenä olen vapaalla 14.4 - 17.4.

Kevään myötä kiinnostus omaa ulkonäköä kohtaa taas kasvaa. Nyt onkin hyvä aika aloittaa valmistautuminen kesään.
Talven jäljiltä iho on kuiva ja samea ja pahimmassa tapauksessa hilse vain pöllyää kun yrittää vetää farkkuja jalkaan.

Kuorinta on ensimmäinen askel onneen tässä tapauksessa. Vartalon ihoa kannattaa kuoria kosteuttavalla kuorinta-aineella ainakin kerran viikkoon. Tämän jälkeen kannattaa levittää kevyt mutta kosteuttava vartalovoide kauttaaltaan iholle. Muistathan että meiltä löytyy ihanat Nurme Sokerivartalokuorinnat edulliseen 20 euron hintaan. Suosittelisin vartalolle meiltä saatavaa Pandhy's SweetCare voide tta, jonka sisältämä viinirypäleensiemnöljy ja glokoosi uudistavat ja kosteuttavat tehokkaasti ihoa. Parasta voiteessa on tietenkin se että se imeytyy nopeasti ja käy myös kasvovoiteeksi!

Kuorinnan säärille voi hoitaa myös sokerilla. Sokerointi kuorii samalla kuin poistaa häiritsevät ihokarvat. Sääret säihkyvät sileinä ja kauniina pitemmän aikaa sokeroinnin jälkeen. Sokerointi myös hillitsee karvankasvua, joten se kannattaakin aloittaa nyt ajoissa ennen kesää jotta hyöty olisi paras mahdollinen!

Kasvojen iho tarvitsee erityistä huolenpitoa keväisin. Kuorintaa olisi hyvä tehdä myös kasvoille ja tähän tarkoitukseen Timanttihionta-kasvohoito on täydellinen. Laitteella tehtävä kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja palauttaa kasvoille hehkun.
Kasvot on syytä myös suojata hyvin sillä kevät auringon säteet ovat tunnetusti haitallisimpia ihollemme.
Tätä varten meiltä löytyy EkoPharman Suojaava päivävoide , joka sisältää suojakertoimen.
Toinen yhtä hyvä tapa suojata ihoa on käyttää Pandhy's Mineraalimeikkipohjaa joka sisältää myös suojakertoimen. Pandhy's mineraalimeikkipohja on hyvin kevyt ja samalla hoitava, joten sen voi levittää kasvoille vaikka lähtisi vain lenkkipolulle.